Recensie in Pf

Recensie in Pf hét vakblad voor de professionele fotograaf

“The Wave is een uniek boek in zijn soort. Landschappen van de zee zijn niet vaak een onderwerp voor een compleet boek. Kessler heeft met The Wave een hommage aan het grootste en minst bekende oppervlakte van de aarde gedaan, waarbij hij de grootsheid, de enorme kracht en dynamiek, maar ook de meditatieve uitgestrektheid van de oceaan heeft vastgelegd. Als beschouwer ruik je de uitgestrekte zee en begrijp je de bange avonturen die de Hollandse zeevaarders in de 17e-eeuw hebben moeten ervaren.”

Lees de volledige recensie

Filed under: Geen categorie

Gerrit Zwier ontvangt eerste exemplaar

Op zondag 6 maart is het boek, The Wave-Crossing the Atlantic gepresenteerd bij Galerie Hoogenbosch te Gorredijk. Aan de tentoonstelling deden ook 3 schilders mee. De opkomst was groot. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Gerrit Jan Zwier, schrijver en journalist die mij op de beide lange zee reizen vergezelde. De eerste boeken werden verkocht.  Er zijn er nog 475 te gaan…….

Filed under: Geen categorie

Bij de drukker

Vandaag de hele dag bij drukkerij Die Keure in Brugge.  Samen met Sebastiaan Hanekroot, de lithograaf.

Het ging gelukkig allemaal goed en het boek is bijna gedrukt Maandag de laatste drukvellen Daarna het binden nog bij van Mierlo in Nijmegen.

En dan ………

Filed under: Geen categorie

Proefdruk “The Wave”

dolph kessler ocean photography

De voorbereidingen van het boek “The Wave, Crossing the Atlantic” gaan gestaag door. Op 10 januari 2017 is de 2e proefdruk bij drukkerij die Keure gepland. Het drukken gaat medio februari van start. Het boek wordt op 3 Maart geleverd

Filed under: Geen categorie