Verkoopvoorwaarden

Dolph Kessler Fotografie

 1. Als u via de webshop “https://crossingtheatlantic.nl” van Dolph Kessler Fotografie een fotoboek of een foto koopt dan accepteert u deze verkoopvoorwaarden.
 2. Dolph Kessler Fotografie is gevestigd in Oenkerk, Nederland en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Groningen onder nummer 01107555. Het kantoor van Dolph Kessler Fotografie bevindt zich aan Sanjesreed 3, 9062 EK Oenkerk, Nederland. BTW-nummer: NL061784369 B02.
 3. Webshops van Dolph Kessler Fotografie maken het mogelijk om rechtstreeks een gesigneerd fotoboek of een gesigneerde foto bij Dolph Kessler Fotografie te bestellen.
 4. Dolph Kessler Fotografie is verantwoordelijk voor levering en facturering van de fotoboeken en foto’s die via de webshop “https://crossingtheatlantic.nl” zijn besteld.
 5. Webshops van Dolph Kessler Fotografie zijn ontwikkeld met als doel om klanten in staat te stellen op een gemakkelijke manier te bestellen en te betalen in een digitale omgeving. Om redenen van veiligheid en logistiek is het aantal te bestellen artikelen beperkt tot 1 (één) exemplaar per bestelling. Neem contact op met Dolph Kessler Fotografie als u meer dan 1 gesigneerd exemplaar wilt bestellen.
 6. Als u via “https://crossingtheatlantic.nl” een gesigneerd fotoboek of een gesigneerde foto bestelt gaat u akkoord met het gebruik van 1 van de aangeboden betaalmethodes: Credit Card (Visa of Mastercard) of IDEAL.
 7. Met het ontvangen van uw betaling accepteert Dolph Kessler Fotografie uw bestelling. Betalingen van op deze website bestelde artikelen worden in opdracht van Dolph Kessler Fotografie afgehandeld door de “secure payment provider” Mollie.
 8. Geaccepteerde bestellingen worden maximaal 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. De bestelling wordt naar het bij de bestelling opgegeven adres verzonden. De klant die de bestelling plaatst is verantwoordelijk voor een correcte en volledige opgave van de adresgegevens.
 9. Fotoboek of foto worden verzonden via PostNL. Hoe lang het duurt voordat uw bestelling wordt afgeleverd hangt af van de nauwkeurigheid van PostNL.
 10. De koper is zich er van bewust dat, afhankelijk van het land en de plaats waar de bestelling moet worden afgeleverd, de afleverduur kan variëren tussen 3 dagen en 4 weken (of meer).
 11. Koper gaat akkoord met de afleverduur zoals genoemd onder punt 10. Als de bestelling niet binnen een redelijke termijn wordt ontvangen neemt de koper contact op met Dolph Kessler Fotografie om te informeren waar de bestelling blijft.
 12. De bestelling kan worden geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling. De verzendkosten van het retour zenden van fotoboek of foto komen voor rekening van de koper. Fotoboek of foto moeten door Dolph Kessler Fotografie in onbeschadigde toestand worden ontvangen. Het volgens de factuur betaalde bedrag wordt door Dolph Kessler Fotografie teruggestort, minus de gemaakte vervoerskosten en minus de kosten die bij betaalprovider Mollie zijn gemaakt, e.e.a. gebaseerd op de werkelijk betaalde kosten.
 13. Retourzendingen moeten naar het volgende postadres worden verzonden: Dolph Kessler Fotografie, Sanjesreed 3, 9062 EK Oenkerk, Nederland.
 14. Wij vragen u, voordat u een door u bestelt fotoboek of foto terugstuurt, contact met Dolph Kessler Fotografie op te nemen via het contactformulier op deze website.

Maart 2017
Oenkerk / Nederland